Hráči - Diskuzni Forum > Pokec

Memorial Lydie Ebby Hellberg (Narozena: ? Úmrtí: 18.06.2017)

(1/2) > >>

Sebastian Clarke:
Vážení hráči, vážený realizační týme, drahé děti, které býváte často odstrkované,
je mi ctí, povznést poslední slova, jež hodlám věnovat památce slečny Wellberg a jeho představiteli, který měl dost trpělivosti se vším, co se zde dělo a nakonec povolil a dopadlo to tak, jak to dopadlo.

Jako kariéra každého z nás, začala i kariéra Lydie v děravém kotli, kde se radovala a krmila se, když zvětšila zášť nějakého prváka, snad i druháka, či chudáka. Později, v Bradavicích se seznámila se sympatickým hošíkem, kterého obskakovala nejedna dívka či chlapec. Možná, že i jedna nejmenovaná profesorka, která jej miluje dodnes. Vzniklo zde přátelství a spojení plné nenávisti, vzteku, slimáků, blokací, hádek, návštěv lokací, kradení korunek či meruněk. Jsem vděčný, že se na scéně projektu Života v Bradavicích ukázal někdo tak velmi inteligentní, znalý pravidel RP, říkajíc si svůj názor zcela upřímně a vyřčování rektících vět, které se do historie tohoto projektu budou psát ještě dlouho. Již jednou jsem psal, co bych si přál na projektu změnit, co by si přáli jiní hráči aby se změnilo. Nezměnilo se nic a už ani nezmění. Tento memorial je však věnován jako památka, nikoliv připomínání stálých chyb. První ročník byl pro mne, jako pro představitele Sebastiana velmi zábavný, tedy, po boku představitele Lucase a Lydie. I bez pomoci Realizačního týmu jsme se dokázali bavit, ovšem pomoci realizačního týmu jsme se nevyhnuli a ať jsme šli kam jsme šli, pořád nás pronásledoval nějaký obraz, který i v případě potřeby sám přilevitoval aby nám vynadal.

Pro všechny ostatní tato ztráta znamená i konec Bradavického Orákula, které nebylo vydáno již dva měsíce, ovšem sepsáno bylo. Chyba tedy byla na jiné straně. Všichni milovníci máte nyní prostor, pohodlně vyjádřit upřímnou soustrast mě, jako blízkému kamarádovi Lydie, jejíž ztráta mne zasáhla natolik, že snad brzy vypiji ředidlo. Je mi líto, že to skončilo zrovna takto.
Přikládám citaci z oficiálního vyjádření hráče Lydušky.

O této informaci bude obeznámena i spisovatelka Harryho Pottera J.K. Rowlingová.
Děkuji ti za vše, Lydie i hráči Lydie.

EDIT: Pozměněno.
EDIT: Pozměněno vol.2

Trixi:
Jelikož slečna Hellberg nemá svoje úmrtí na hradě předem domluvené s týmem má smůlu.  Pokud chce umřít, může si umřít o prázdninách. Navíc dokud ten, kdo hraje za postavu něco takového neoznámí sám, nebere se to v potaz.

Sebastian Clarke:

Ahoj.
Citace náleží hráči Lydie.

EDIT By Theo: Příspěvky nad sebou necitujeme :)

Každopádně citace nestačí... dají se přepsat

Sebastian Clarke:
Vážení hráči, vážený realizační týme, drahé děti, které býváte často odstrkované,
je mi ctí, povznést poslední slova, jež hodlám věnovat památce drahého a krásného Sebastiana a jeho představiteli, který měl dost trpělivosti se vším, co se zde dělo a nakonec povolil a dopadlo to tak, jak to dopadlo.

Jako kariéra každého z nás, začala i kariéra Seba v děravém kotli, kde se radoval a krmil se, když vykouzlil úsměv nějakého prváka, snad i druháka, či chudáka. Později, v Bradavicích se seznámil se sympatickou dívčinou, kterou obskakoval nejeden chlapec či dívka. Vzniklo zde přátelství a spojení plné nenávisti, vzteku, slimáků, blokací, hádek, návštěv lokací, kradení korunek či meruněk. Jsem vděčný, že se na scéně projektu Života v Bradavicích ukázal někdo tak velmi inteligentní, znalý pravidel RP, říkajíc si svůj názor zcela upřímně a vyřčování rektících vět, které se do historie tohoto projektu budou psát ještě dlouho. Již jednou jsem psal, co bych si přál na projektu změnit, co by si přáli jiní hráči aby se změnilo. Nezměnilo se nic a už ani nezmění. Tento memorial je však věnován jako památka, nikoliv připomínání stálých chyb. První ročník byl pro mne, jako pro představitele Sebastiana velmi zábavný, tedy, po boku představitele Lucase a Lydie. I bez pomoci Realizačního týmu jsme se dokázali bavit, ovšem pomoci realizačního týmu jsme se nevyhnuli a ať jsme šli kam jsme šli, pořád nás pronásledoval nějaký obraz, který i v případě potřeby sám přilevitoval aby nám vynadal.

Pro všechny ostatní tato ztráta znamená i konec kterékoliv zábavy a definitivní začátek zániku projektu. Děkuji tímto každému, kdo jakkoliv se Sebíkem hrál a oznamuji že se uvidíme jen tehdy, pokud Trixi nebude koordinátorka a vedení projektu se obmění od základu. Tobě Trixi neděkuji za nic, respektive děkuji že jsi kazila a kazíš všem hry. Už si přiznej, že jsi špatná, v některých chvílích mi tě bylo i líto.
Chci také napsat, že mě tenhle BAN nesmírně potěšil a moc za něj děkuji, sám bych to totiž asi neukončil. Upřímně necejtím sevření žaludku a nějakej stres, možná i lehký brek jako u Maxíka... upřímně necejtím totálně nic, jen štěstí, radost a volnost. :D

O této informaci bude obeznámena i spisovatelka Harryho Pottera J.K. Rowlingová.
Děkuji si za vše a přeji všem pokud možno krásný zbytek prožití konce projektu Života v Bradavicích.

Přikládám několik foteček a momentků.

Thea, popřípadě Trixi, či další RTčka bude zcela určitě zajímat, nač zrovna tahle fotka. Dovolte mi tedy, zbytku slušného týmu a hráči, abych věc uvedl na světlo skutečnosti. Inu, jednou v létě začal tábor, kam jelo pár z nás. Seb tam s Lyduš a Lucem provedli pár nepříjemností. RTčka se teda rozhodla Seba poslat zpět do Londýna, jenže, vlak měl jet až další den. Takže poslali 11 LETÉHO kluka, SAMOTNÉHO, BEZ LÍSTKU, random vlakem. Zatleskal bych tímto těm, které to napadlo, ale bolej mě ruce z tréninku. Jinak Seb odjel Rp někdy kolem půlnoci, kdy ho vedoucí tábora značně propleskala, což by se real asi řešilo odnětím svobody na určito..

Nikdy nebylo mým cílem či úmyslem někoho pomlouvat, ale jedno teda rozhodně udělám. Upřímně sem napíšu svůj názor na další fotku. Tak si vemte, že vám zastánkyně hráčů, která by měla bejt na vaší straně a mít cit pro nějaký to HP kouzlo, se radši zastává kondomů, vložek a žehliček, než aby prohlásila že je to přeci jen kouzelnickej svět. Tímto zde píši že větou na obrázku EMILY totálně zničila moto projektu Života v Bradavicích a jakoukoliv jeho kouzelnickou jiskru.
&

Dále dodám několik krátkých věcí.
Za A)
Pokud už teda RTČKA šmírují hráče v hidu, posmívají se jim a pomlouvají na disscordu, mohli by vyhovět jejim požadavkům o otevření dveří když píšou 4 remoty, dveře real už 40x otevřou a ne je zabíjet. Každopádně upřímně, dneska jsem tu hru chtěl zakončit epicky a opravdu Seba chtěl zabít.

Za B)
Vyzpovídal jsem nespočet hráčů, nebudu zde nikoho jmenovat, každopádně už každýho DOST štveš, ale ještě NIKDO ti to nedokázal chrstnout do tváře, proto to chrstám já. KAŽDÝ, opakuji KAŽDÝ hráč proti tobě něco měl a já s nimi souhlasím. Myslíš si jak dobře projekt vedeš, že děláš maximum, ale neděláš vůbec NIC. Děkuji...

Za C)
Něco málo k PT a hodinám. Už asi pět profů mi psalo, jak když chtěj udělat zábavnou hodinu, popřípadě akci, Koordinátorka to za každou cenu zamítne. DOVOLUJI SI SOUHLASIT! Mě Trixi napsala, když jsem jí žádal o pomoc abych neotravoval, že má práci. Pokud tohle hodláš dělat dál, tak to je mi tě docela dost líto.

Nashledanou v dobrém.

Sebastian Clarke:
Ještě si to tu odemknu a připíši Realizačnímu týmu a veřejně k viděním již vidícím a probuzeným hráčům doplňující závěr.

--- Citace ---Sebastian Clarke - Vyřazen za špatnou RP hru, opakovanou hru nepřiměřenou věku, nevhodné chování na interních/veřejných kanálech hry, prozrazovaní identity hráčských postav a postav členů týmu, hraní nedovolených událostí. + Na základě toho mu byly zakázány registrace na dva herní roky.

--- Konce citace ---

VYŘAZEN ZA ŠPATNOU RP HRU: Ano, zde s Realizačním týmem skutečně souhlasím v tom, že ta hra nebyla, ba se dokonce ani nedala odehrát RP, takže tolik asi k tomu.

OPAKOVANOU HRU NEPŘIMĚŘENOU VĚKU: Opravdu? Opravdu tu teď chcete kopírovat vaše vyjádření k Maxovo vyloučení a házet tuhle špínu i na Seba? Promiňte, ale že vám není trošku hanba. Krom toho že jsem z pozice hráče dost často hru Trollil se Seb choval naprosto úměrně svému věku, tudíž tento argument plně prohlašuji za sebe jako zcela nepravdivý, neplatný a neodsouhlasený celým týmem, tudíž bych byl rád, kdyby s ním tak bylo i nakládáno. Dále bych apeloval na tým aby vše Trixi neodkýval a řešil cokoliv čistě SÁM ZA SEBE...

NEVHODNÉ CHOVÁNÍ NA INTERNÍCH / VEŘEJNÝCH KANÁLECH HRY: Interní a veřejné kanály hry nepovažuji jako dostatečný argument k udělení Banu, popřípadě dalších zákazů. Jde o čistě doplňující součást hry, která však se samotným herním děním nemá cokoliv společného, pokud tedy nejste člen Realizačního týmu, což já SKUTEČNĚ NEJSEM.

PROZRAZOVÁNÍ IDENTITY HRÁČSKÝCH POSTAV ČLENŮ TÝMU: Pokud jsem něco naznačoval, asi jste si to jen špatně vyložili a beru to opět jako ničím nepodložený argument, který v případě nepodloženosti pádných argumentů nemůže být brán v potaz. Je to zcela tendenční argument, tudíž opět neplatný. Opět tu ze mě děláte toho největšího výtržníka a NonRPistu pod sluncem, ale zaměřit se na svůj pravopis a hihi v hidu, to už asi ne. A že nejsem sám komu se takhle haháte. Škoda že to hráči nevidí, být u vás v týmu, tak to okamžitě napráskám, jelikož mi tohle chování vůči hráčům nepřijde teda ale vůbec fér.

HRANÍ NEDOVOLENÝCH UDÁLOSTÍ: To, že řeknu, že Lydie asi umřela, neznamená že to hraji. Prosím, příště trošku víc naslouchejte hráčům a vnímejte je. To jak se dneska Seb zabil je prostě váš záměr a stejně tak můj záměr.. nač ze sebe teda dělat šašky, Trixi? Tohle ani tak neberu od Thea, protože sis to plácla sama, a každej ti to radši odkejve aby nebylo zle.

Co se týče registraček, tak zde OFICIÁLNĚ A ROZHODNUTĚ PROHLAŠUJI, ŽE JSEM NIKDY NA JINÝCH PROJEKTECH Z POZICE PT A VÝŠE NEBYL POTRESTÁN, JEN NA ŽVB 3x a to za hráče.
Proto, až se změní vedení, možná to zkusím v týmu, ale bude - li tam Trixi, tak i když bych neměl slovo, nenechal bych vás kejvat a trápit se jen kvůli tomu, že si to nějaká Trixi řekla a tečka, vy prostě poslouchejte, vy to takhle uděláte, protože já jsem ten Boss... no, nope.

Jinak kdyby mi tohle neposlalo asi 5 lidí, už sem nepáchnu, ale takhle mám nutkání to zas okomentovat.

Až vám začne odcházet víc lidí, tak se tomu divit nebudu. Naopak, dost chválím že takto uctí památku konce hry a čestně odejdou.
Zároveň děkuji za masivní podporu všem, kteří mi napsali.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi