Zrovna jsem natáčel ten vzduch kolem, pročež kamera zaplá byla a najednou do toho ty! /ale překvapení bylo!/
Byl jsem překvapen, že jsi tu kameru stihl zapnout, když jsem přišel
____
- Naštěstí těch kamer a foťáků zas tolik nemáme.
- Rád podkopu tvé poslední zbytky sebevědomí, ehm... já?
- Ano, Pražáci, pche! My vás někdy nechápeme!
- taky se vyhýbám místům kde je hodně fotáků a videokamer
- kdo by taky chtěl na tom všem vidět takovou držku jako jsem já že
- ale jen do prahy mimo ní nejezdim
____
Já tohle také beru jako výmluvu, protože když člověk přijít fakt chce, tak přijde. Třeba já jel jednou na sraz i přesto, že neuvidím svůj oblíbený německý seriál. Ale je zas pravda, že případná premiéra na srazu nemusí být tak přitažlivá. Každopádně při pohledu na tvou pracovní dobu jsem rád, že neděláš ve školství.
moje pracovní doba je taková že dělám od 7:30 do 14:30 a pak od 17:30 do 23:30 takže a mám to na krátkej dlouhej tejden takže promin jestli tohle bereš jako výmluvu no
____
Ceník všech duší na PM. /Vaškova a Kučířova duše neprodejná - jsou docela vzácné/
fotky kradou duši
____
No, eh... no, co na to říct? Tak doufám, že to platí!
Díky, srdíčko!
____
Mě osobně hodně potěšilo, že se na tomto srazu objevily nové tváře - James, Kiara, Amber, Ricky, Alashama... Trochu zakřiknutí ze začátku, hehe /jako tehdy my/, ale od nabídky Alashamy k vykání k následnému fackování /má docela odlišné pohledy, co se jezevců týče/ věřím, že se nám doplňuje dobrá parta. Takže nashle v Teplicích n.Met.Jelen