Hráči - Provoz > Betaprovoz
Chyby v Betaprovozu
Eleanor Robinson:
--- Citace: Vodacek Září 16, 2009, 10:13:44 odpoledne ---Našli jste nějakou chybu? Nejste spokojeni s fungováním věcí? Máte nápad jak hru oživit?
Tak v tom případě jste na správném místě!
--- Konce citace ---
Sem se ale můžou dávat nápady ne?
Leo:
--- Citace: Eleanor Robinson Říjen 29, 2009, 05:27:38 odpoledne ---
--- Citace: Vodacek Září 16, 2009, 10:13:44 odpoledne ---Našli jste nějakou chybu? Nejste spokojeni s fungováním věcí? Máte nápad jak hru oživit?
Tak v tom případě jste na správném místě!
--- Konce citace ---
Sem se ale můžou dávat nápady ne?
--- Konce citace ---
až teraz som si toho všimol tak ano
Alex:
barevne pastelky klidne udelat muzeme, ale nebudou vubec barevne, ba s velkou pravdepodobnosti nebudou ani psat :P
Samuel Humming:
Zdarec,
mám dvě více méně estetické chyby. ;D Ta první je, že když jde človek směrem k pravému hornímu rohu nebo k pravému spodnímu rohu tak se věci v rukou prohodí. teda například hůlka je místo v pravé ruce v levé a lucerna místo v levé je v pravé. Všiml jsem si toho jen čistě náhodou, takže to nebije do očí ale chyba to je. ;D A druhá kosmetická chyba je, že led má teplotu 20°C což je mi nějaké divné. ;D Tak a teď prosím o komentáře typu že jsem puntičkář nebo detailista. ;D
Tomaash:
che. chybu se zrcadlovym promitanim animace postavy posli prosim do ea games aby vydali po patnacti letech na ultimu opravnej patch, kde by to konecne odstranili.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi