Vytáhnu poměrně zapadlé téma, aby o něm byli znalí i prváci, kteří mají jistě ze začátku hodně nápadů a chuť dělit se o ně. Takže, prosím o to, abyste nějak hezky sepsali, jestli vás napadá jak kterej předmět zlepšit, vyšperkovat, upravit... Samozřejmě nemusíte nic posílat hned, pozorujte, přemejšlejte, sepisujte myšlenky. Každý nápad probereme interně a třeba pomůžete tomu, že se ten který předmět stane zase o kus zábavnějším!
Nemusíte vytahovat a vychvalovat své neoblíbenější předměty, ač taky můžete teda napsat, co na nich obdivujete. Spíš ale u těch, který vás nuděj, napište proč tomu tak je. I maličkost dokáže velké věci!
Taky mě napadá, že bych od vás rád slyšel, zda-li (když se vám tak líbí ta provázanost a vyšperkovanost systému lektvarů) líbí i systém kouzlení. Myslíte, že stačí učit kouzla jen stylem prozrazení formule? Pokud ne, co byste přidali, upravili? Kouzlení je nejdůležitější kouzelnické umění a tak by bylo dobré ho mít na takové úrovni, jaké jen lze dosáhnout. Pokud máte nápad na konkrétní kouzlo, které vám chybí, též se ozvěte, spíše tedy s tim kouzlem via SZ než sem.
Klidně mi pište i SZ, pokud nechcete tady nebo pokud vám bude připadat, že se to tady příliš zasypává spamem, respektive, že by váš příspěvek s hlavou a patou zapadl kam slunce nesvítí. Až na opravdový přestřely, vám tu budu nechávat volnost v diskusi.
Btw, o hlasy (pokud se ještě vůbec může hlasovat) mi nejde. Spíš pište postřehy.