Hráči - Diskuzni Forum > Návrhy, náměty a připomínky
Otvírák v kotli
Ash Dachal:
Zdravím. Nevím zda si toho už někdo všimnul ale otvírák je jen v příčné možná někde v Londýně ale peníze stejně smění jen v příčené tak že prváci mají velký problém když kupijí jídlo páč to pití neotevřou. Můj návrh je aby Trewis prodával i otvírák když už má lahve se zátkou a né s šroubovacím víčkem...
Geneticky změněný Eskymak:
myslim ze by nekdo do hospodl mohl dat erarni ot irak
Jordy Carter:
Eskymo už nepij a radši mi zkus se trefit na to tlačítko, abys mi dal procenta za spam :D
Abych nebyl OT tak si myslím, že by bylo fajn, kdyby třeba na baru byl napevno přidělaný otvírák a bylo by to.
Carimelle Wang:
--- Citace: Jordy Carter Říjen 01, 2013, 09:06:03 odpoledne ---Eskymo už nepij a radši mi zkus se trefit na to tlačítko, abys mi dal procenta za spam :D
--- Konce citace ---
Jeho příspěvek jsem si přečetla celkem sedmkrát a tohle byla první věc, co mě k tomu napadla :D
Každopádně si jsem jistá, že tentokrát spambody létat nebudou, to by totiž musel obodovat i sám sebe :D
Abych zbytečně nezatěžovals vaše oči několikasekundivým čtením pouhého spamu, také se k tomu vyjádřím - Podle mě by bylo spíše lepší ty lahve udělat normálně na víčko... Běžně si také v obchodech nekupujeme obyčejné nealkoholické pití na otvírák... Podle mě by bylo kepší na otvírák nechat jen alkoholické nápoje... (Btw určitě ten otvírák někde musí jít sehnat, soudíc podle Eskymova posledního příspěvku by to neměl být zas takový problém... :D :D )
Katie Nolin:
ja som pochopila jeho spravu "myslim ze by nekdo mohl dat univerzalny otvirak do hospody"
Ked ja som v krcme tak tam je na otvarak vsetko, takze mi to take divne nepride...ale mne to uz otvori krcmarka xD
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi