Ahoj, ač jsem tady prakticky úplný nováček, tak ze školky, náhodného pokecu v Kotli a slavnostního otevření nemocnice svatého Munga mám pár postřehů, které mě bijí do očí.
Strašně fandím vlastnímu launcheru, usnadňuje to život, ale ještě bych rád v ŽvB clientovi viděl 2 věci, které tam podle mě chybí.
1) FPS patch a velikost herního okna
- těch výchozích 20 (15?) FPS základního clienta už v roce 2019 nedávám. Nechcete zvážit FPS patch? Např.
https://github.com/Hotride/UOPatcher- samozřejmě si toho clienta můžu opatchovat sám, ale obávám se že bych to musel dělat při každém updatu - třeba by to uvítali i jiní hráči?
- dokážu se připojit s OrionUO clientem, který má FPS patch v sobě, ale zase neumí některé animace (lehnout si) a občas nezvládá české znaky - umí ale třeba zvětšit herní okno i přes 4K televizi, což je v době dnešních monitorů a vysokých rozlišení podle mě docela zásadní funkčnost - pro představu můžu poslat fotku jak vypadá ŽvB na 4k TV nebo 2k monitoru, není to úplně nejlepší
2) černý journal
- opět už je pro mě standardem - na černém/tmavém pozadí se dá přečíst prakticky jakákoliv barva textu v UO
- i když si nový hráč nezmění barvu písma, tak by to bylo stále čitelné
- samozřejmě si můžu patch nainstalovat sám, ale řekl bych že mi to launcher zase přepíše
Pokud se to už řešilo/zamítlo, tak se omluvuju, nenašel jsem...