Hráči - Diskuzni Forum > Obrazárna

Life is Feudal - projekce srazu v Teplicích n.Metují (29.1. - 3.2.2008)

<< < (3/3)

Liliana Pasionsnová:
Tě budu zcela citovat: Škoda, že jsem nemohla jet. :'(

Eluhejnsi Goldoni:
Video je fakt luxusni, takle uz jsem se dlouho nezasmala  ;D  ;D *spadla smichy pod stul*

Narion Themiall:

--- Citace: Eluhejnsi Goldoni  Únor 08, 2008, 12:05:11 dopoledne ---Video je fakt luxusni, takle uz jsem se dlouho nezasmala  ;D  ;D *spadla smichy pod stul*

--- Konce citace ---
*zvedá Elu*

vasek:

--- Citace: Amanda Hollyova  Únor 07, 2008, 10:11:42 odpoledne ---Konečně video :) upoutávka je co? kazdopadne se už těšim :) výběr hudby se povedl, mnohem lepší než minule ;) jinak vareni kase je super videa cely, hlavne kdyz ji jelen ji, fotek je tam nejak malo tesim se na dalsi, jinak hlasky jednotlivych ucastniku jsou super no :) proste dobrej sraz a video vcelku taky :) porad se mi stejska :'( :)))

--- Konce citace ---
Po kom asi?  ;D

Topper:

--- Citace: vasek  Únor 08, 2008, 01:08:20 dopoledne ---
--- Citace: Amanda Hollyova  Únor 07, 2008, 10:11:42 odpoledne ---Konečně video :) upoutávka je co? kazdopadne se už těšim :) výběr hudby se povedl, mnohem lepší než minule ;) jinak vareni kase je super videa cely, hlavne kdyz ji jelen ji, fotek je tam nejak malo tesim se na dalsi, jinak hlasky jednotlivych ucastniku jsou super no :) proste dobrej sraz a video vcelku taky :) porad se mi stejska :'( :)))

--- Konce citace ---
Po kom asi?  ;D

--- Konce citace ---

po tobe ne  :D
Jo a kaše ne zřídnout nedá

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi