Hráči - Provoz > Herní události
Bitva
Björn:
Prosím o konstruktivní kritiku celé akce, aby se v přístích případných podobných bitvách mohlo hrát o něco lépe. Co byste zlepšili, co vám příjde nefungující. Ideálně kdyby to bylo sepsaný do bodů, pro snadnou orientaci v tom.
Chtěl bych hlavně vědět tyto body:
a) zbraně - vyhovující? upravit nějak?
b) lokace a hřiště - lepší malé či velké či by to bylo nejlepší něco tak uprostřed mezi tim?
c) ressy (oživování se) - stačí vám vaše vlajky? chtěli byste "zdravotníka/y" mezi hráče? Nebo víc resspointů po celém hřišti? Nebo by stačilo aby se vás dotkli třeba 2 jiní spoluhráči a hned byste "ožili"?
d) systém - líbil se? Jsou bitvy o vlajky dobrou náhradou historických opravdových bitev?
e) informovanost - byli jste dost informovaní? Chtěli byste informace třeba i jinam? Kam a do jaké míry - měli bychom vám vždy oznámit jen, že bude větší "akce" nebo popsat co se bude dít? Jak byste řešili otázku lidí co příjdou pozdě a nepodívají se na fórum, tedy vůbec neví o co kráčí?
Děkuji za každý nápad (odpovídejte třeba na jednu věc, nemusíte na všech pět a nebo i na nějakou co tu vůbec neni zmíněná). Kritika typu "celý to bylo na h---o" se nebere v potaz. Díky moc.
Katie Nolin:
a. Zbrane, no tie palice boli silné, stále ma to trafilo a pritom luky a oštepi trafili nie veľmi často. Takže to bola pre nás aj nevýhoda.
b. V dedine a pri astronomke veľké, pri chrablomilskej fakulte malé, dala by som ešte o poschodie nižšie a niekde, kde nie je veľmi otvorena chodba.
c. Skôr tie resspointy alebo aby sa ma dotkol iny spoluhrač. Takto to bolo dosť oničom, keď som sa dolagovala hore k oranžovým, dali mi palicami oslie uši a musela som sa odlagovať naspäť do dediny.
e. No, informovaný sme boli dosť, ale aj tak napríklad do Vstupnej siene ste mohli dať tabuľu, aby sa pozreli na fórum, alebo niečo také.
Aniyah Eltharin:
b) Ihrisko asi nejak uprostred, prvé bolo moc mega a druhé moc malé myslím
c) určite aj zdravotník :) a hlavne tajný nech si každá skupina láme hlavu koho majú odpáliť ako prvého :)
e) a hej, tabula pred sieň by sa hodila :D
A hlavne, neviem či by sa to dalo nejak zmeniť ale najviac itirujúce (určite nie len pre mňa) bolo keď niekto dostal uši ale súperovi to nestačilo a hlava nehlava pálili, už len pre radosť z toho, že mu vypáli dieru do nohavíc :D Samozrejme, že si pomyslíte, že však nech, oni si nadarmo míňajú šípy. No nastala aj situácia, kedy moja postava i keď bola v Peace módu opätovala sama od seba tento útok (keď sa nehýbala) a hneď boli frflanice na svete :D A tiež nie je najpríjemnejšie, keď si cestou od súpera zbieram svoje popadané šípy a stále mi niekto striela do zadku :D Technicky to nijak neprekáža ale dosť to kazí náladu :D Takže možno nezostrelitelnosť keď už máme uši?:D
Leonard Brown:
a) každá skupina by měla mít navýběr ze zbraňí, aby si mohl vzít kteroukoli. Tím by to bylo vyrovnaný
b)Klidně větší, ale jen pokud budou ve hře zdravotníci a nebo víc bodů pro odstranění uší.
c) upozornit dřív by nevadilo.
Katie Nolin:
--- Citace: Aniyah Eltharin Květen 07, 2012, 12:07:45 dopoledne ---... niekto dostal uši ale súperovi to nestačilo a hlava nehlava pálili, už len pre radosť z toho, že mu vypáli dieru do nohavíc...
--- Konce citace ---
Tak toto ma štvalo asi najviac, mám tie uši, ale stále do mňa pália.
Oznam: Nie nepremením sa na somára, keď do mňa budete stále páliť. Naozaj. Videli ste sami, že som mala len uši. Ani chvost mi nenarástol. A hlavne na konci, keď sme skončili hru, tak oranžový (hlavne Alashama, prepač, ale teba som videla najviac počas tých lagov) do nás strieľali hlava-nehlava, uši-neuši.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi