Hráči - Diskuzni Forum > Návrhy, náměty a připomínky
Všemožné připomínky
Bensy:
To už je potom špatné RP, na čo by si mali hráči dávať pozor (bez ohľadu na to, čo sa ako hráči dozvedeli a ako veľmi na to chcú reagovať) Je to o učení sa :)
Tiež sa mi viac páči prvá varianta, než druhá. Umožňuje použitie ďalších kúziel, ktorými si ten, koho rozhovor zaujíma môže vypočuť o čom sa zhovárajú tí v bubline :)
Možno by bolo fajn keby tí zvnútra bubliny videli, kto v tej bubline reálne je a kto nový do nej vstúpi- niečo na štýl, ako keď Hermiona videla bublinu a za ňou vodcu lapačov, ktorí ju a ani bublinu nevidel, len cítil jej voňavku. (Tu by ale ovšem šlo len o to počutie, i keď, možno by taká bublina na zakrytie osôb, ktoré sú v nej, nebola na zahodenie :) )
Bc. Vodacek je osel:
a mě se zas líbí všecko, protikouzla, odhalování a tak dále jsou samozřejmá výbava
Gollden58:
změníte my jméno na Ray Freeye ? děkuji :)
Thomas Coal:
Ahoj, když si dám sovu na bydélko, a někdo s bydélkem pohne, tak zůstane sova viset ve vzduchu. Nedalo by se udělat, aby s bydélkem nešlo hýbat, když na něm sedí sova? Díky :)
Carimelle Wang:
Psí sušenky z Příčné ulice mi pes zarputile odmítá pozřít, a to i přes četné pokusy z mé strany.
Pokud jsem to ovšem jen blbě nepochopila, jakože jestli to nejsou sušenky ze psa, kočka i postava mi to totiž jí a zřejmě jim oběma chutná...
Edit: kočičí sušenky si pes ale dá rád
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi