Hráči - Diskuzni Forum > Návrhy, náměty a připomínky
Všemožné připomínky
Bc. Vodacek je osel:
to se začátkem školního roku opraví :-)
Vin Claire:
ohledně té krabičky na lektvary, taky bych hlasovala, aby se při najetí na ten "obrázek" objevil třeba nápis té určité em.. potřeby na lektvar
Sally Spencer:
Ano, návrh ohledně té krabičky též podporuji. :) Rozhodně by to bylo přehlednější.
Ohledně počasí - tak to jsem ráda, že se to brzy opraví :D Nebudu muset už řešit dilema, jestli je mi zima nebo horko, když se setká moje postava s někým, kdo je oblečený do opačné teploty :D
SS
Bc. Vodacek je osel:
aby se nad obrázek najelo a udělalo to popisek zařídit nejde, hra to neumí
ale myslím že vhodným řešením by bylo hledací políčko co by ukázalo jen bylinky s daným jménem, třeba kdyby hráč napsal "kořen" tak by ukázala krabička jen kořeny
Shyam Staar:
Mne to príde celkom RP, že nie sú označkované prísady v krabičke na činidlá. Jedine, že by si každá postava sama vypisovala názvy prísad na krabičky :D Staršie postavy by mohli vedieť, ako dané prísady vyzerajú, lebo ich už niekedy videli (v tom je trošku problém s prvákmi, ktorí prísady zrejme ešte nevideli, alebo v prípade nových prísad). A dokonca to môže byť aj taká výzva pre tých, ktorí chcú byť lektvarovými expertmi - pamätať si, ktorá prísada ako vyzerá. (ale v zásade proti tomu návrhu nič nemám, to aby ste ma neukameňovali :D )
Taká malá pomôcka, tie prísady sú umiestňované podľa poradia, ako nasledujú v učebnici lektvarov zaradom (samozrejme, sú výnimky, keď sa prísada opakuje v rôznych lektvaroch). ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi