Nevím, zda jste vy dvě už někdy hrály, nicméně mám potřebu se k tomu vyjádřit. Malfoy se povyšoval nad všechny, kdo nebyli ve Zmijozelu, nehledě na věk. Ale stranou od Malfoye. Ne každý Zmijozel, rovná se Malfoy. Tak má většina lidí charakter "zlého Zmijáka" zafixovaného, a myslí si, že to bude stačit na to, aby byl pravý Zmijozel. Neříkám, že já se také z části neinspirovala, ale pak tedy odkážu na můj životopis, ve kterém je chování do jisté míry opodstatněno. Holt se loni a předloni na pozdim narodila várka dětí, co jsou šílené a povýšené. Proč by vám to mělo kazit hru? ŽvB je odjakživa Roleplaying, to znamená, že si člověk za počítačem - Hráč, vymyslí postavu ROLI, za kterou pak hraje. Zrovna u Lydie nebo Huga (je mi tak nějak jasné, že narážíte na ně) jsou ty charaktery jedny z nejpromyšlenějších. Když to vztáhnu pak k mojí postavě, Deborah je šikanována, protože je bílá, princeznička a ještě blondýnka co má pisklavý hlásek. A vadí mi to? Ne, bavím se, protože jsem si navrhla charakter tak, aby byl otravný, a vím, že to ostatní otravovat bude (ovšem pouze postavy, s hráči vycházím bezproblémů.) Nepůjdu pak přece brečet na fórum, že na mojí postavu o 8 měsíců starší holka (která je ještě ke všemu skoro menší, než moje postava) plive, že je to nefér a přestanu kvůli tomu hrát. Počítat s tím, že ve Zmijozelu budou kladné charaktery, které budou nanejvýš rozmazlené je tedy za mě nesmysl. Ani sama Deborah nezůstane u rozmazlenosti a později se u ní projeví sklony k násilí. A to ne proto, že by se mohla povyšovat nad mladší, ale to prostě proto, že dospívá, mění se její charakter a zároveň i hodnoty, které se řadí do jiného pořadí.