Popravdě to moc nechápu. Můžete říct, že mi to může bejt už uplně jedno, když teď nemam moc času na hraní a ve hře téměř nejsem.
Ale celkem mě překvapuje, že se všichni neustále odvolávaj na RP, všechno si dokážou odůvodnit. Mam takovej neurčitej pocit, že ŽvB je hra na téma Harryho Pottera, neměly by se teda tim pádem dodržovat určitý pravidla, který fungovaly i tam?
Upřímně, sama jsem naštvaná, když někdo naší koleji strhne hodně bodů. Prej že to je jenom hra a hrozná sranda a nesmí se to brát tak vážně. Aha. Jenomže tady jde o ten princip. V HP neni nic o tom, že by se uplně s klidem prozrazovaly ostatním kolejím hesla a všichni se po večerech vesele navštěvovali. Kolikrát byl Harry ve Zmijozelu? Jednou, dvakrát? (přiznam se, že si to už uplně nepamatuju). A jak z toho byl podělanej strachy. Jakmile nějakej profesor strhnul jedný z kolejí třeba jen 5 bodů, už odcházeli stydět se do kouta. Sebrat koleji body byla prostě hrozná ostuda, ať už to bylo jenom 5 bodů. Tady se za poslední měsíc strhlo tolik bodů, za jednoho člověka třeba i 50, a jaká je reakce? "to je jedno, aspoň byla sranda, je to jenom hra". Jasně, je to jenom hra, ale hraje jí spousta lidí, který to třeba taky dost baví. Jasně že to neni jenom o bodech a školním poháru, ale o co se pak maj ostatní snažit, a proč by byli třeba aktivní v hodinách, když za to dostanou 5 bodů, potom si někdo udělá výlet na cizí kolej a strhne jich 50? A ne, že by to ostatní odradilo. Udělá to rovnou několik lidí za sebou a místo, aby se sbalili i se svojí kapucou (v lepším případě)a vypadli, když je někdo z koleje vyzve k odchodu, ještě se tomu smějou a odmítaj odejít.
To už mi s odpuštěním přijde lepší napsat na skype "potkáme se někde v síni", než neustále chodit do jiných spolek s tim, že to bez toho člověka nemůžete vydržet.
Buďto hrajte RP a občas udělejte něco, haha, rebelskýho, nebo si s klidem lezte na cizí koleje ale pak se neohánějte tim, že hrajete naprosto RP, vaše okolí vás nechápe a máte z toho problémy.
Ne, fakt jsem nechtěla moralizovat, omlouvam se, ale tohle je něco, co mě štvalo už od začátku hraní. A akorát se to zhoršuje..
Tečka, končim s nadáváním.
edit: *poslala to o půl minuty později než Nicol a vypadá to, jako by to zkopírovala*