Autor Téma: Upozornění ohledně fóra  (Přečteno 4088 krát)

Offline Björn

• Klub ŽvB
  • *
Upozornění ohledně fóra
« kdy: Březen 31, 2013, 01:06:34 odpoledne »
Dovolte mi (na popud toho, že to nikde není veřejně) upozornit vás na jeden (pro všechny snad již dost známý) fakt ohledně postování na fórum a ohledně následného trestání za prohřešky na fóru.

Vážení hráči, tímto bych vám chtěl oznámit, že netoleruju jakýkoliv tahání IR věcí na fórum. Za urážky založený na věku, nedejbože rase či národnosti nebo na čemkoliv jinym z RL, budete příště bez jakejchkoliv upozornění dostávat ode mě na fóru tvrdý tresty. A v případě opakovanýho prohřešku mi nedělá problém vám trest přenýst i do hry.

Nevim, kde se to toleruje; nezajímá mě to. Ale odemě podobnou toleranci nečekejte, protože takovýhle urážky jsou totální podpásovka, člověk na ně nemůže adekvátně zareagovat.

Jestli vám, jak mi nejmenovaný člověk psal via SZ, vadí, že je služebně starší a že vám dává pokyny někdo, komu je o XX let míň, než vám, tak se můžete otočit a odejít. Tady se naprosto ... na to, co jste dokázali v normálnim životě. Je jedno, jestli jste prezident nebo nejtupější žák základky. Tady se jede na to, co jste dokázali pro projekt. Mnohdy toho víc dokázaly děti, než "moudří" dospělí. Často je třeba si těch mladších o to víc vážit...

Diskutujte si jinde, v pokecu nebo se mnou soukromě, rád na (inteligentní) dotazy, připomínky odpovím.

edit Björn: Dovolil jsem si to z archivu vytáhnout, páč sem pořád ještě někdy zavítám a velmi nerad bych něco podobného viděl.
« Poslední změna: Únor 06, 2014, 08:38:28 odpoledne od Björn »