Hráči - Provoz > Herní události

Klub lektvarov

<< < (15/17) > >>

Gordon Alert:
Čas dnešného klubu lektvarov sa posúva na 18:20. Ďakujem za pochopenie.

Gordon Alert:
Vyhodnotenie polročnej súťaže bude dnes o 20:30 v Klube lektvarov, teším sa na vás! V prípade, že nedorazíte, vám budú odmeny zaslané poštou.

Gordon Alert:
Milí študenti, na základe skončenej prvej polovice školského roka vás žiadam o spätnú väzbu ohľadom klubu lektvarov:

https://forms.gle/pexqToaS8paYZRfQ8

V prípade, že ste tam nenašli otázku, ktorá by zodpovedala tomu, čo ste chceli vyjadriť, použite prosím posledný odsek. Ďakujem za aktivitu a účasť!

Gordon Alert

Gordon Alert:
Milí členovia,
stretnutie klubu sa uskutoční v nedeľu o 19:00 v Klube lektvarov. Teším sa na vás,
G. Alert

Gordon Alert:
Vážení členovia, tí ktorí ste neboli na stretnutí, máme tu nový rebríček:

Nezľaknite sa počtu odvarených lektvarov, ide o body. Tie nájdete na nástenke v sekcii Objemy na odovzdanie a bodový rank. Každý lektvar má svoje bodové ohodnotenie, ktoré som na tento polrok v rámci náročnosti a počtu prísad stanovil takto. Nie je ale pevný, a je možné, že budúci školský rok už bude mať daný lektvar iné bodové ohodnotenie.

Ďalšou novinkou, tentoraz oveľa horúcejšou, je nasledovný AUTOMAT na prísady pre členov klubu lektvarov:

Funguje tak, že poklepete na páčku pri systéme s výdajným okienkom, a tam už pokračujete štandardne, ako u predajcov v Šikmej uličke. Nezabudnite, že automat nie je osoba, preto s ním v žiadnom prípade prosím nekomunikujte.
K tomuto automatu je možné pristúpiť všedne, od rána, dvere sa automaticky zatvoria 10 minút pred večierkou. V prípade, že uviaznete dnu, postupujete rovnako ako v Šikmej uličke, zvnútra idú dvere vytlačiť.
UPOZORNENIE: Priestor je opatrený pred nečlenmi klubu. Dnu sa dostane iba člen, ktorý má riadne zaplatené členské.
Preto v prípade, že ste dnes neboli na stretnutí klubu, pošlite mi sovu alebo vhoďte lístok do urny pri klube alebo pri mojom kabinete, aby ste získali prístup.

Ďakujem a teším sa na ďalšie vaše výkony!

S pozdravom, Gordon Alert.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi