Hráči - Provoz > Herní události
Noční můra?
Dominic Dermont:
Ja wem bol som u toho a poviem ti tak ze naposledy co som sa zanho zapol mal ruky v poriadku a ziadnu Chuck Noris na tom pripade nepracoval :P
Logan ϟ:
--- Citace: John Darwin Únor 05, 2011, 05:55:17 odpoledne ---RT: a jeste neco vam asi nedoslo jestlize vcerejsek cely byl ten sen tak je ve hre dneska patek :D
--- Konce citace ---
No sen to byl tááák dlouhej, že jste všichni prospali celý pátek
Amelia Allingham:
Sen? No paráda! Nejdřív jsem si myslela, že se všem tolik zalíbil Předvečer všech svatých, že jste si ho protáhli a přitvrdili xD Panika, potvory,..No paráda! Vážně se mi to líbilo :o) A zažila jsem si, jaké to je být mrtvá - pohoda, alespoň už vím, co mě jednou čeká xDDD
Klidně si ještě někdy dám jeden "přídavek" .o)
Geneticky změněný Eskymak:
--- Citace: John Darwin Únor 05, 2011, 05:55:17 odpoledne ---...
RT: a jeste neco vam asi nedoslo jestlize vcerejsek cely byl ten sen tak je ve hre dneska patek :D
--- Konce citace ---
ani s tím se počítalo :)
Björn:
--- Citace: John Darwin Únor 05, 2011, 05:55:17 odpoledne ---RT: a jeste neco vam asi nedoslo jestlize vcerejsek cely byl ten sen tak je ve hre dneska patek :D
--- Konce citace ---
Kdybys trochu poslouchal vcera pomfreyku, vedel bys vsechno a nemel tyhle teorie
Isaac: Uuuuuuuplne prvni navrh (ale byl hodne davno a prosel obrovskymi upravami) byl z oblibeneho animovaneho serialu Simpsonovi, respektive z jejich ruznych (i halloweenskych) specialu (v originale horror). Ale uznavam, ze na jejich fory proste nemame :-X :-[ :P
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi