Hráči - Provoz > Herní události

Noční můra?

<< < (10/11) > >>

Dominic Dermont:
Ja wem bol som u toho a poviem ti tak ze naposledy co som sa zanho zapol mal ruky v poriadku a ziadnu Chuck Noris na tom pripade nepracoval :P

Logan ϟ:

--- Citace: John Darwin  Únor 05, 2011, 05:55:17 odpoledne ---RT: a jeste neco vam asi nedoslo jestlize vcerejsek cely byl ten sen tak je ve hre dneska patek :D

--- Konce citace ---

No sen to byl tááák dlouhej, že jste všichni prospali celý pátek

Amelia Allingham:
Sen? No paráda! Nejdřív jsem si myslela, že se všem tolik zalíbil Předvečer všech svatých, že jste si ho protáhli a přitvrdili xD Panika, potvory,..No paráda! Vážně se mi to líbilo :o) A zažila jsem si, jaké to je být mrtvá - pohoda, alespoň už vím, co mě jednou čeká xDDD
Klidně si ještě někdy dám jeden "přídavek" .o)

Geneticky změněný Eskymak:

--- Citace: John Darwin  Únor 05, 2011, 05:55:17 odpoledne ---...

RT: a jeste neco vam asi nedoslo jestlize vcerejsek cely byl ten sen tak je ve hre dneska patek :D

--- Konce citace ---

ani s tím se počítalo :)

Björn:

--- Citace: John Darwin  Únor 05, 2011, 05:55:17 odpoledne ---RT: a jeste neco vam asi nedoslo jestlize vcerejsek cely byl ten sen tak je ve hre dneska patek :D

--- Konce citace ---

Kdybys trochu poslouchal vcera pomfreyku, vedel bys vsechno a nemel tyhle teorie

Isaac: Uuuuuuuplne prvni navrh (ale byl hodne davno a prosel obrovskymi upravami) byl z oblibeneho animovaneho serialu Simpsonovi, respektive z jejich ruznych (i halloweenskych) specialu (v originale horror). Ale uznavam, ze na jejich fory proste nemame  :-X :-[ :P

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi