lagy ve VS nemuzu posoudit. odhadem nekde kolem pulky zarazovani jsem se chopil odvest jednoho splasenyho prvaka na kolej.
problemy s odvodem studentu:
1) behani sem a tam s jednotlivyma studentama
2) nekteri nemohli odejit z VS (predpokladam ze duvodem byl neaktualni static u hracu. nicmene jeden takovy tu byl i dneska po snidani)
3) vetsi zmatek ve VS behem zarazovani (neustaly odbihani se zarazenyma prvakama na kolej)
4) horsi organizace na koleji (s vykladem skolniho radu se musi stejne pockat az jsou vsichni a stejne tak barveni plastu je myslim lepsi hromadne)
mnozstvi lagu ve VS nemuzu posoudit. zhruba pulku casu sem byl mimo. nicmene co jsem tam byl tak to lagovalo min.
osobne se mi vic libil stary zpusob. ano. lagy byly neunosny. ale aspon to melo rad, nikdo nerusil trajdanim po VS zarazovani, celkove atmosfera hromadne hostiny se mi libi vic vcetne proslovu Brumbala a pisne klobouku ve VS. navic ... chapu ze to neuslisite radi
... ale musim rict ze nova VS se mi nelibi. je cela moc do seda, takova chladna a pusobici na me spis dojmem skladu nez nejake krasne sine navic zadny okna a samy krby kolem zdi dodavaji pocit studene a temne mistnosti ve sklepeni. celkove vzato ... puvodni VS na me pusobila privetivejsim a prijemnejsim dojmem. na druhou stranu je pravda ze prostor profesoru vypada lip.