Hráči - Diskuzni Forum > Obrazárna

[DVD] AHOJ, PEGGY! (film z teplického srazu 1/2011)

<< < (2/4) > >>

Samuel Humming:
ja teda nevim ale me se to stahovalo cca 1,5MB/s :D behem pulhodiny jsem si to poustel. a musim rict ze vareni vajec bylo dokonaly. akorat chudak amanda. ta zjevne umi varit a bylo to pro ni hrozny muceni :D no a rozdelavani ohne v krbu bylo taky cool. hlavne ta hlaska uz nevim ci ze to poleno chytne. ze je prece ze dreva :D

Geneticky změněný Eskymak:
No mě to ted večer taky jelo dobře, no asi všichni předtim stahovali tak to bylo pomalý, ted večer mě to ze začátku jelo víc jak 5MB/s  :o ;D takže byl odhad pár minut no ale pak to trochu spadlo takže sem to tahal půlhodky  :P ;D

Jinak vaření určitě super, sem si říkal když byla scéna s nalejváním čaje, že ste k tomu jelena radši už nepustili protože by vám tu rychlovarnou konvici postavil na ten vařič  ;D

Jo v létě bych se rád taky ukázal, nemam rád zimu :)

Bc. Vodacek je osel:
hláška že to je ze dřeva je určitě jelenova, a ten oheň se nám opravdu nepovedlo zapálit  :)

Thomas Algarov:
==========================
POZNÁMKY VZNIKAJÍ BĚHEM FILMU
==========================
Krb me pobavil :D Kdybych takhle doma ja zapaloval kamna, tak jsme driv umrzli :)) (Nicmene me napadlo pri tento scene, jestli je drevo suche, protoze ani v zvb zapalit mokre drevo nejde :D Tomu se rika, deformace.)

Amanda terorizuje Vodacka  ;D ;D

"Jako vzdy souhlasim s Kucirem"  ;D Ja to rikam furt, ze Thomaash neexistuje!

Nedokazu si predstavit Jelena, ze by se dokazal postarat o sebe :D

To bile, velmi nizke konzistence, byla krupice? :D

Amanda Hollyova ϟ:
prave jsem to dokoukala a muzu rict ze to je velice povedene video vcetne bonusu, padala sem u toho smichy, neco me i dojalo  :o proste.. krasa :) tesim se na priste

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi