Mám takovou malou drobnost, ale nevím jestli ji oceníte nebo jestli si ji aspon prectete. Toz du na to. První pripomínku bych smeroval k letnímu pocasí tj. pocasí vetsinou v londyne a techto prazdninových lokací a to, že přeci jen jsme v anglii a pokud je mi znamo tak v anglii dost casto prsí a podle toho tam sou i zarízení a kdyz se konec konců podívame i na HP tak nevím kde je tam videt Harry Potter a spol. v krátkym rukavu, leda tak v 5tce ale tam bylo velike vedro. Ale preci jen i tech nasich krajinach jako třeba ČŘ tam je v lete taky občas nejaka ta bouřka nebo zaprší(letošní leto je bohužel to anglické ale jinak to tak bývá) takže jestli by bylo možne se k počasí vyjádřit nebo to nějak upravit
Dále mam takovou ještě větší prkotinu a to jestli by nešli přejmenovat ty mudlovsky peníze na jejich opravdová jména, což jsou jmena ktery říkají i v obchodech. Ja vím že je to opravdu detail ale přeci jen to trožku opraví tu hru a když už b obchodech chtějí anglické peníze tak, jak se opravdu jmenujou tak by bylo dobry kdyby se tak jmenovali i kdyz si na ně člověk najede myší.
Doufám, Že me za tyto blbůstky neukamenujete ale zajmalo by mě aspon vyjadrení k tomu.