Hráči - Diskuzni Forum > Návrhy, náměty a připomínky
Nová grafika do hry
Hugo Gavreau:
Zdravím, měl bych tu celkem uskutečnitelný návrh. Totiž návrh na to změnit gump mužských postav. Už jednou se přidávalo hezčí spodní prádlo, ale ve hře je i model elfů. Těm stačí trošku kupírovat uši, přidat normální spodky a máme o dost hezčí pánský model. Vypadá v obličeji mladší, což bych bral jako plus, zvlášť když vezmu v potaz, že drtivá většina postav v ŽvB se nedožije třiceti. Jak jsem zmínil předtím jednou už se model měnil. Takže by to nemusel být až takový problém.
Technicky by to šlo provést ve dvouch variantách, upravit model elfům a dát hráčům na výběr (a změnit to už hrajícím hráčům co chtějí elfí variantu), ale to by bylo zbytečně komplikované, takže bych se přikláněl spíš k druhé variantě, tedy ke změně gumpu humanů.
Jde sice o kosmetickou drobnost, ale řekl bych, že je to kosmetická drobnost, která by potěšila hodně hráčů.
zde je jak by to vypadalo, za což patří velký dík Lauren, která upravila originální grafiku elfů
https://uloz.to/!5tj9lzOHkuS5/hugo-gump-bmp
a zde použitelný soubor v BMP formátu
Poprosím i ostatní hráče o vyjádření jak by se jim to líbilo
Trixi:
Za mě to vypadá jako postava, která prošla koncetračním táborem. Human je hezčí.
Marry Spring:
Nepřijde mi, že je to zrovna postava, která by prošla koncentračním táborem (pěkná poznámka mimochodem), většina klučičích postav je podle mě stejně tak jako tak hubená a vytrénovaná..
Já bych navrhla založit nějakou anketu a nechat hlasovat hráče, co se jim více líbí. Mi to připadá dost fajn a možná by to mohlo hru zčásti zpestřit :)
Victoria Ayers:
Aj keď nehrám za mužskú postavu, myslím, že elfské postavy vyzerajú naozaj mladšie v tvári a celkovo aj esteticky lepšie. A nevyzerajú ako z koncentračného tábora, elfským postavám netrčí viac kostí ako u human verzie. Je štíhlejší, to áno, ale má aj výraznejšie brušné svaly. To nie je brucho hladného, to je brucho človeka, čo má nižšie percento tuku v tele. A aj ramená nemajú elfské také mohutné. Takže som za elfské postavy a dúfam, že nás bude viac.
Pridávam foto z koncentračného tábora pre porovnanie, že naozaj tie elfské nevyzerajú žeby prešli koncentračným táborom.
http://cdn.history.com/sites/2/2014/01/buchenwald-survivors-P.jpeg
Giancarlo LeRoux:
Jsem pro hubená, vypracovaná, elfská těla!
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi