Hráči - Diskuzni Forum > Pokec

Spisovatelé a knihy

<< < (3/5) > >>

Jordy Carter:
O. S. Card - Enders game a ostatní knížky v sérii
E. Cline - Ready player one
S. Collins - Hunger games trilogie
V. Roth - Divergent
G. Orwell - 1984
S. King - Něco s únosem letadla, nemůžu si vzpomenout, ale obecně King je awesome

Blair Taylor:

--- Citace: Jordy Carter  Listopad 23, 2013, 04:15:54 odpoledne ---S. Collins - Hunger games trilogie

--- Konce citace ---

Právě jsem přečetla v součtu asi 4 hodin 3. díl xD Opravdu dokonalé knihy :)

Daisy Cambell:
Padesát stínů šedi, temnoty (dočítám!!), svobody(o čem je, ale teprve mě čeká ^^...), Škola noci(čekám na další díl..10? 9? teď si nejsem jistá), Vampire academy(taky všechny díly), Eragon, Nadpozemská, Zasvěcená (celkem dobrý knížky), á kdybych si musela vzpomenout na všechny knížky, co se mi líbily... oh god :D

Alex Bollai:
S Kingem souhlasím. Čtu ho už i ve škole - je to záživnější než děják  ::) Lepší spisovatele jsem snad nečetla, protože jsem se na něj teď nějak upnula a jeho psaní ve mně navodí přesně ty pocity, které by člověk v danou chvíli, kterou popisuje, asi cítil. Jsem ráda za to, že je i zfilmovaný, protože například Carrie mě naprosto uchvátila jak v knižní, tak i filmové podobě.
Kromě Kingovek se mi ještě líbí Upíří deníky (jen díly 1-4, pátej mě neuchvátil) a hodně jsem jako menší četla od Thomase Breziny Sestry čarodějky, ale teď si říkám, že jsem byla nějak vadná  ;D (zvlášť když jsem přečetla všech 9 knížek od Cabotový o princezně Mie).

Jacob Armongy:
Která z adaptací Carrie se ti líbila nejvíc? A která knížka od něj tě zatím nejvíc uchvátila? :-)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi