Hráči - Diskuzni Forum > Pokec
Nové věci do UO?
Geneticky změněný Eskymak:
Oblečení se zobrazuje nad obrázkem postavy (se spodním prádlem). Pokud vyčuhuje spodní prádlo(stejně jako vyčuhujou ruce, nohy hlava...) pak holt je třeba zvětšit oblečení tak aby zakrývalo spodní prádlo. U plavek je to pochopitelně problém, protože pod ty si normálně nebereme spodní prádlo, jinak by taky vyčuhovalo.
Spodní prádlo je nedílnou součástí postavy a určitě bych ho už neupravoval. Abychom totiž všichni pak nechodili v tangách...
Pokud jsou plavky tak malé že nezakrývají to co zakrývat mají tak jak říkám, udělat plavky stejného rozměru jako spodní prádlo aby bylo spodní prádlo pod nimi dokonale zakryto.
Katie Nolin:
Ona to myslela tak, že ak si zoberie plavky tak su príliš vysoko a vidieť ich úplne, to jest spodné prádlo je príliš nízko na bokoch zatiaľ čo plavky sú príliš vysoko (vytiahnute su vyššie) takže to nie je o šírke ale o výške. Dneska pridám screen ak ste nepochopili.
edit: pre porovnanie
tam kde začína staré spodné prádlo (a začína aj lem plaviek), končí nové, čo znamená že nové je príliš nízko a proste vykukuje spod plaviek
Geneticky změněný Eskymak:
Jak říkám, je třeba upravit plavky tak aby zakrývaly spodní prádlo. Víc s tím udělat nelze :-)
Spencer Hadfield:
Nevěděla jsem, kam to napsat, tak to píši sem :), tak se když tak předem omlouvám za spam.
O školku jsem se domlouvala ohledně upravení dámského trika s dlouhým rukávem, je trošku delší, zda by se to skriptem dalo upravit aby šlo vyndat přes legíny / kalhoty, vypadá to totiž podstatně lépe (někdo z RT mi to ukázal na postavě divadle, takže to reálné je). Já jen, zda je to tedy možné to udělat pro všechny :). Vím, že to prioritní věc asi není, ale tak... za zeptání nic nedám. *mrká a usmívá se*
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi