Hráči - Diskuzni Forum > Pokec

Nejoblíbenější předmět!

(1/4) > >>

Björn:
Jelikož jsem od přírody duše hloubavá a rád dělam statistiky a průzkumy, rozhod jsem se v tom pokračovat i na žvb. Po nejoblíbenějším a nejneoblíbenějším profesorovi, nejoblíbenějším RT (protože nejneoblíbenějšího bych s přehledem vyhrál jak vás znám!) a bůhvíčím ještě, tu máme nyní nejoblíbenější předmět.

Jak hodnotit? Jednoduše. Ideální by bylo, kdybyste se zcela odprostili od profesora a hlasovali pouze pro předmět. Samozřejmě toto nelze stoprocentně, takže vás prosím jen o co největší shovívavost pro předmět pokud jste měli někoho hnusného a/nebo přísného. Dále samozřejmě hodnoťte jak se vám líbí samotný průběh hodiny (tedy nepředpokládam že první místo dostane předmět kde jen sedíte a píšete), celkový dojem z předmětu (tedy když se - hlavně druháci výš - ohlédnete do minulosti jak hodně vám tento předmět dal) a klidně i podle dalších, vašich aspektů.

Dal jsem trvání na tři týdny, takže za tu dobu určitě i prvňáci se rozhodnou co jim voní a co ne. (Samozřejmě jestli chcete hlasovat pro předmět ikdyž jste ho ještě neokusili, tak můžete - je to plně na vás).

Každý má jak už jste určitě objevili 3 hlasy.

Jacob Armongy:
Tohle bylo pro mě docela tezky, protoze u spousty predmetu mam rad to, co se ucime, ale hodina je vazne jen sezeni a psani. Nakonec jsem vybral lektvary, retoriku a studium mudlu s tim, ze hned za nimi je astronomie a crafting.

Björn:
Koukám že spousta hlasů je pro lektvárky. V čem konkrétně se vám lektvary líbí? Propracovaností systému (tedy že to není jen jako v kouzlení o vyslovení formule, ale je to mnohem těžší), průběhem hodin, praktickou využitelností i mimo hodiny nebo něčim úplně jinym? Směle se rozepište!

edit: Ještě podotknu, že máte samozřejmě možnost měnit své hlasy až se více seznámíte s předměty.

Jacob Armongy:
Já je měl vždycky rád díky jejich kouzlu. Je to skvělý přijít na hodinu a dělat něco podle postupu. Když se ti to povede můžeš dostat pár bodů pro svou kolej. To je taky dobrá motivace. Mám strašně rád hodiny s Lauren a Michaelem. Systém lektvarů mi přijde jako jeden z nejlepších, co na ŽvB je. Využitelnost, no asi v LK.

Anthony Poul:
Mne sa páčia lektvary hlavne preto, pretože ich spojitosť s ostatnými predmetmi sú naozaj úzko späté. Vyčarujete vodu, ktorú použijete a je kvalitnejšia, ak nemáte oheň, zaobstaráte si ho, pestujete rastliny, zbierate prísady, využívate nástroje na ich úpravu a v konečnom dôsledku si vychutnávate s napätým výrazom na tvári prípravu samotného lektvaru. Páči sa mi, že naozaj každý má možnosť ukázať, že lektvary má naozaj môžu, ale aj nemusia ísť. Myslím, že práve tento predmet je niečím, kde človek naplno môže využiť svoje schopnosti (nehovoriac o mikromotorike, keď musíte kliknúť napr. na semiačka maku :D ). Lektvary - aj keď učiteľ nemá pri nich takmer žiadny výklad - sú pre mňa najobľúbenejším predmetom.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi