Hráči - Diskuzni Forum > Informace o projektu

5.7. 19:55 (20:00) - (nestandardní) porada realizačního týmu s hráči

<< < (2/3) > >>

Ammy Trixit:
Dojdu určitě se aspoň podívat. :)

Merovol Grosse:
Každej k tomu určitě něco má včetně mě  :D

Erin Bloodworth:
Taky bych došla, jenže tu dobu nemůžu (sice bych nepřispěla žádnou výtkou, žádnou nemám, ale i tak) snad někdy příště

Spencer Hadfield:
Čas by mi vyhovoval, ale nevím zda právě v tu sobotu budu mít čas, ale zkusím si schůzku sjednat na neděli, to by snad takový problém být neměl a dostavím se. Ne proto, abych si tak úplně stěžovala, ale ráda bych se dozvěděla co a jak a třeba se i zapojila do konverzace. Hraji už ŽvB s přestávkami cca 4 roky takže nějaké ty herní záležitosti, které byly dřív a dnes nejsou, nebo ne tak hojně jsem zaznamenala, takže nějakou tu menší ,,stížnost" ode mě můžete očekávat, samozřejmě v přátelském duchu. Doufám tedy, že v sobotu konverzace bude mít jistou úroveň a nenajdou se jedinci kvůli kterým se tam bude plácat páté přes deváté a nebudou nějaké ty zbytečné dohady, jak jsi napsal T., jsme všichni jen lidi.

Měla bych menší dotaz na závěr. To virtuální rande se bude odehrávat kde? Budeme tam společně sedět v divadle (nevím, jestli školka je pořád v divadle) a budeme se postupně hlásit a diskutovat společně nebo to bude jeden člen RT + jeden hráč zvlášť?

Dave Doyle:
Hm, dobrý nápad, nemám skym prísť bez postavy.  :(

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi