Hráči - Diskuzni Forum > Informace o projektu
Otevřené zavařovačky 2
Gina Blackberry:
Já na to úplně zapomněla :o
Jordy Carter:
Já osobně si myslím, že by měli mít učitelé aspoň minimální praxi s žvb, což se tady ukázalo, že chybí. Nepsal žádné emoty, nejspíš nevěděl pořádně co a jak a proto mu to trvalo, což studenty začne rychle nudit. Za mě si myslím, že by mu prospěl nějaký herní rok se s tou hrou pořádně seznámit a aby třeba viděl, jak učí ostatní učitelé a pak to zkusil.
Navíc nezvládal krizové situace, ale je pravda, že úplně košér to chování od nás nebylo. Ale stejně, já běžně na hodinách emotuju, že ležím, spím, nic nedělám a nynější učitelé to zvládnou bez problému.
Alis Alterey:
V prvom rade mi chýbali emoty od vyučujúceho, bez nich to bolo veľmi divné. To, že nevedel chodiť úplne rovno, alebo využívať iné možnosti hry hodnotiť nechcem, keďže bol v hre prvýkrát. Mne osobne však trochu vadilo, že sa nechal rozhodiť nami "študentami", riešil všetko naokolo (od jedla až po smiech) a z výkladu sme sa vlastne nič nedozvedeli, hoci musím uznať, že sme boli skutočne hrozní a všemožne sa snažil skrotiť nás. Tiež sa prikláňam k názoru, že by si mal skúsiť aspoň jeden herný rok v roli študenta, aby sa viac zžil s ŽVB a potom sa prípadne znova podrobil konkurzu.
ďakujem za možnosť zúčastniť sa takejto hodiny :-)
Valentine Valleyr:
Doufám, že jsem je dnes neprošvihla a přesouvají se na jindy. :-X
Katherine Blame:
Myslím že se hlasí předem a že tamto je jen předběžný termín. Aspoň si to myslím :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi