Sorry, ale tady vůbec nejde o to, jestli člověk je nebo není placenej. Tady jde o vztah k projektu a jeho reprezentaci. Taky jsem nikdy neměl ani korunu za to, že jsem byl skautský vedoucí. Naopak jsem si (resp. tehdy ještě mamka) platil za to, abych se mohl starat o cizí děti úplně stejný členský poplatky a ceny za jednotlivý akce, jako řadovej člen. A jasně že dosavadní nevymáchanou pusu jsem nahradil chováním adekvátním k mé funkci a tomu, abych zajistil pozitivní vnímání oddílu potažmo Junáku obecně.
Každopádně jestli to měl být vtip, fajn. Tvůj smysl pro humor jsem za těch x let nepobral. Prostě to nebylo poznat.
Jestli cítíš potřebu v Brně něco vlastnit a být zdejším rezidentem, abys byla brňák, nejsi jím. To je o něčem trochu jiným. Ale nedivím se, že tohle nechápeš. Porozumění textu je u tebe zjevně na horší úrovni než u mě porozumění tvým vtipům. Nešlo mi o válku Brno vs. Praha, šlo mi o to, že se navážíš do mimopražskýho srazu, jak kdyby byl něco míň než pražský.
Mezi náma, docela postrádá smysl jakákoli hierarchie typu hráč-kompot-pt-rt a co já vím jaký zkratky tam ještě máte, když vlastně i zástupkyně koordinátora je jen hráč a nemá vůbec o nic jiný vztah k projektu než prvák, který zrovna nastoupil. Aspoň právě tak se teď prezentuješ.
A pokud tě zajímá proč jsem se vrátil, překvapivě to nebylo kvůli ŽvB jako takovýmu, ale kvůli hráčům. Především teda kvůli Nice, která mě vysloveně ukecala, aby měla hranýho bráchu. No pravda je taková, že nebýt fajn hráčů, nic mě ve hře nedrží a odešel bych znova, tak jako každoročně 3/4 prváků. Mimo jiné kvůli věčně nepřítomným profesorům, kteří se ani neobtěžují napsat na nástěnku na fóru, že kvůli zahraniční služební cestě budou do konce školního roku pryč.